Tender Leaf Toys

 

Een prachtig, relatief nieuw, houten speelgoed- en cadeaumerk.

 

Duck-egg blue, duifgrijs en oudroze zijn typerend voor het palet dat ontwerpster Danielle Hanson gebruikt voor de Tender Leaf-reeks van minikeukens en poppenhuizen.

 

Door de subtiele kleuren kun je perfect verschillende speelsets aanvullen en combineren. Tender Leaf gebruikt voor haar speelgoed alleen hoogwaardig teruggewonnen hout.

 

Frisse kleurenschema's en ontwerpen die het hout helder gelakt laten, dragen bij aan het natuurlijke gevoel en de uitstraling van het speelgoed.

 

Tender Leaf Toys vindt het belangrijk om de kwaliteit van het hout en de gladde afwerking van het speelgoed te laten zien. Ze waarderen echt de natuurlijke hulpbronnen die in de producten worden gebruikt.

 

Alle speelgoedproducten voldoen aan de Europese, Amerikaanse, Australische en Nieuw-Zeelandse veiligheidsnormen voor speelgoed volgens EN71, ASTM en AS / NZS ISO. Al het speelgoed draagt ​​de CE-markering en is getest volgens de hoogste normen.

 

Alle producten worden gemaakt in een fabriek in Indonesië.

Deze fabriek, gerund door een familie,werkt met hoge normen van opleiding, welzijn en respect en biedt betrouwbare werkgelegenheid voor honderden lokale dorpelingen.

 

Het hele fabricageproces - het drogen van het hout, snijden en schilderen gebeurt allemaal in deze fabriek, allemaal op dezelfde locatie.

 

Nadat elk stuk speelgoed met de hand is geverfd, geassembleerd en gecontroleerd, wordt het in papier gewikkeld en verpakt in gerecycled karton.

 

Tender Leaf vindt het belangrijk zo duurzaam mogelijk te zijn voor onze mooie planeet en is bijna klaar met het elimineren van plastic voor eenmalig gebruik in alle verpakkingen.

 

Tender Leaf is zeer toegewijd aan het beschermen van de natuurlijke hulpbronnen van Indonesië en werkt alleen met teruggewonnen rubberhout, een bijproduct van de latexindustrie. Bovendien wordt er voor elke boom die gebruikt wordt een nieuwe geplant, waarmee ze de regeneratiecyclus vooruithelpen. Tender Leaf heeft het ICTI Ethical Toy Program-keurmerk ontvangen voor de ethische en duurzame toeleveringsketen. Voor meer informatie over dit keurmerk, ga naar https://www.ethicaltoyprogram.org/ .


 


Over Little Queenie

Little Queenie is een webshop met hippe kleding voor meisjes van 0 tot 8 jaar (sommige kleding tot 14 jaar). Daarnaast kun je terecht voor decoratie en kwalitatief goed speelgoed (voornamelijk houten speelgoed) van topmerken als Jabadabado, Small Foot & Tender Leaf Toys.

Bedrijfsgegevens

Little Queenie

Waltastate 6
8926 MV Leeuwarden

BTW: NL001392349B71
Kvk: 66174899
E-mail: info@littlequeenie.nl
Whatsapp: 06-21142495

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.