Home » Speelgoed

Speelgoed

Speelgoed voor meisjes online shoppen

 

Bij Little Queenie bieden we een selectie aan van het leukste speelgoed.

De kwaliteit moet goed zijn en het moet natuurlijk leuk zijn om mee te spelen. Speelgoed is ook altijd perfect om cadeau te geven!

 

Het assortiment in speelgoed wordt nog uitgebreid, met name van het merk Small Foot. Dit is (voornamelijk) houten speelgoed van goede kwaliteit en dat is waar Little Queenie voor wil staan. Bij de keuze in speelgoed houden we er ook rekening mee dat het leerzaam is en als het even kan, duurzaam.

 

Wat kun je zelf doen om speelgoed lang mee te laten gaan?

Wees zuinig op het speelgoed, ook al heeft het je misschien niet zoveel geld gekost. Leer ook je kinderen om zuinig om te gaan met speelgoed en hou het schoon. Kinderen vanaf 3 jaar vinden het vaak ook erg leuk om zelf het speelgoed schoon te maken. Als er iets kapot gaat, gooi het weg i.v.m. de veiligheid! Om te voorkomen dat iets kapot gaat, kun je beter kwalitatief goed speelgoed kopen, waarvan je ook weet dat ze er niet snel op uitgekeken zijn. Ook belangrijk: netjes het speelgoed opruimen. Hou de (speel)kamer netjes en vrij van allerlei speelgoed op de vloer. zodat je er niet op kunt staan of er over kunt vallen.

 

We hebben niet al het speelgoed op voorraad, sommige artikelen worden door onze leverancier verzonden. Bij de betreffende artikelen staat een levertijd van 5-6 werkdagen. Zo kunnen wij meer aanbieden, zonder dat dit ons extra ruimte kost.

 

Ben je op zoek naar iets en kun je het niet vinden? Neem gerust contact op, wij doen ons best om datgene te zoeken wat jij graag wil.