Home » Speelgoed

Speelgoed

alles in speelgoed

Speelgoed voor meisjes online shoppen

 

Bij Little Queenie bieden we een selectie aan van het leukste speelgoed.

Belangrijk is dat de kwaliteit goed is en het moet natuurlijk leuk zijn om mee te spelen. Speelgoed is ook altijd perfect om cadeau te geven! Ga naar de cadeaushop en zoek op leeftijd wat een geschikt cadeau is.

 

Het assortiment bestaat o.a. uit speelgoed van het merk Small Foot. Dit is (grotendeels) houten speelgoed van goede kwaliteit en dat is waar Little Queenie voor wil staan. Bij de keuze in speelgoed houden we er ook rekening mee dat het leerzaam is en als het even kan, duurzaam. Ook het prachtig ontworpen speelgoed van Jabadabado hebben we onlangs toegevoegd. Daarnaast een kleine selectie van Tender Leaf Toys. Het is zeker de moeite waard om dit duurzame speelgoed te bekijken.

 

Wat kun je zelf doen om speelgoed lang mee te laten gaan?

Wees zuinig op het speelgoed, ook al heeft het je misschien niet zoveel geld gekost. Leer ook je kinderen om zuinig om te gaan met speelgoed en hou het schoon. Kinderen vanaf 3 jaar vinden het vaak ook erg leuk om zelf het speelgoed schoon te maken. Als er iets kapot gaat, gooi het weg i.v.m. de veiligheid! Om te voorkomen dat iets kapot gaat, kun je beter kwalitatief goed speelgoed kopen, waarvan je ook weet dat ze er niet snel op uitgekeken zijn. Ook belangrijk: netjes het speelgoed opruimen. Hou de (speel)kamer netjes en vrij van allerlei speelgoed op de vloer. zodat je er niet op kunt staan of er over kunt vallen.

 

Ben je op zoek naar iets en kun je het niet vinden? Neem gerust contact op, wij doen ons best om datgene te zoeken wat jij graag wil.