Nieuwsitems

Het Ontstaan van Little Queenie

Het Ontstaan van Little Queenie


Mijn idee voor de webshop kwam tijdens mijn zwangerschap van onze eerste dochter. Ik was de gehele zwangerschap ziek, zwak en misselijk. Ik werkte 32 uur in loondienst en uiteindelijk ben ik 10 weken voor de bevalling in de ziektewet gegaan. Alle tijd om na te denken en zo kwam ik op het idee om voor mezelf te beginnen. Ik wilde na mijn zwangerschapsverlof minder werken zodat ik meer tijd kon doorbrengen met mijn dochter.

Ik ben met een kleine investering begonnen en zo heb ik stapje voor stapje steeds meer kunnen investeren. In het begin verkocht ik voornamelijk tweedehands kleding en met de opbrengst daarvan ben ik nieuwe kleding gaan inkopen. Pas veel later kwam hier speelgoed bij en nu ook van alles om de babykamer in te richten.

De groei ging langzaam, omdat ik weinig tijd had en omdat ik in 2017 zwanger raakte van onze tweede dochter. Weer 9 maanden lang ziek, zwak en misselijk... Het heeft allemaal even stil gestaan. In 2018 is ze geboren en ik was gelukkig weer 'de oude'. Tijdens het middagdutje en 's avonds had ik weer tijd om Little Queenie op te pakken.

Ook had ik besloten om te stoppen met werken in loondienst, zodat ik thuis kon zijn bij de kinderen en mij meer kon richten op de webshop. Best een risico om mijn vaste contract op te zeggen, omdat ik niet wist of het goed zou uitpakken.

Ik heb er geen moment spijt van gehad, omdat ik nu doe waar ik gelukkig van word. Zorgen voor mijn kinderen, zoveel mogelijk van ze te kunnen zien en een goede band opbouwen. Haylie & Zoë, mijn 2 liefste vriendinnetjes.

2 kinderen is al een full time baan, vooral als ze niet naar school gaan. De leukste baan die er is, dat wel! Mijn oudste dochter gaat nu naar de basisschool en de jongste naar de speelleergroep. Daardoor heb ik weer iets meer tijd voor mijn bedrijf en kan ik weer doorgaan met groeien.

Pas sinds vorig jaar heb ik Instagram ontdekt. Oké, ik wist wel dat het bestond, maar ik was er echt niet in thuis. Ooit had ik wel een privé account aangemaakt maar niks mee gedaan (bestaat nog steeds ergens, maar weet het wachtwoord niet meer). Nu moest ik er maar aan geloven om ook Instagram voor mijn bedrijf aan te maken en er echt wat mee te doen... Ik was meer bekend met Facebook, maar ook daar was ik niet echt actief. Sinds kort ben ik echt aan het plannen, zodat ik niet meer 3 berichten per dag plaats en dan een maand niks. Nog steeds ben ik geen ster in het plaatsen van content maar ik doe mijn best :)

Nog steeds ben ik bezig om de webshop te blijven verbeteren. De komende tijd ga ik me richten op het kledingassortiment. Zoals ik eerder al schreef, ik wil echt de duurzame kant op. Kleding van biologisch katoen en gemaakt onder goede arbeidsomstandigheden.

Ik heb lang getwijfeld of ik weer tweedehands wil toevoegen. Er is vraag naar, het is goedkoper voor de klant en ik heb inmiddels al weer een hele voorraad van mijn eigen kinderen ;) Daarnaast heb ik enorm veel tweedehands kleding gekregen, die ze niet eens hebben gedragen.

Maar ik denk niet dat mijn webshop de juiste plek is om dit aan te bieden.
Daarbij komt ook dat ik geen tijd heb om er foto's van te maken. Daarom heb ik iets bedacht. Omdat jij mijn website bezoekt en deze blog leest, geef ik deze kleding gratis weg. 

Ik heb heel veel vanaf maat 50 tot ongeveer maat 98. Enkele grotere maatjes zitten er ook tussen. Heb je hier belang bij? Neem dan contact op via mail of whatsapp. Ik vraag wel een vergoeding voor de verzend- en verpakkingskosten. Bij een pakket komt dit neer op € 7,50. Als je de gewenste maat/soort/kleur doorgeeft, dan maak ik een foto van het geheel.

Naast kleding heb ik ook heel veel speelgoed! Elk jaar rond deze periode hou ik een opruiming i.v.m. de feestdagen en mijn dochters verjaardag (1 januari). Dus ook als je daar belang bij hebt, hoor ik het graag. Hou er wel rekening mee dat ik misschien niet direct kan reageren.

Woon je in Leeuwarden of omgeving? Maak een afspraak en kom langs, je kunt dan zelf uitkiezen. We houden 1,5 meter afstand i.v.m. corona.

 

    29-08-2020 20:51     Reacties ( 6 )
Reacties (6)
 Little Queenie -  02-09-2020

Bedankt voor de leuke en lieve reacties!

 Tjittie -  31-08-2020

Erg fijn dat je de droom waar kunt maken. En wat zeker belangrijk is dat je het op duurzame manier doet. Heel veel succes!!

 Mareska -  30-08-2020

Wat mooi dat één van je wensen is uitgekomen, je hebt een enorm leuke webshop en wat attent dat je kleding en speelgoed wilt gaan weggeven, super lief en leuk!!

 Danny -  30-08-2020

❤❤❤

 Sander -  30-08-2020

Echt leuk om het verhaal achter de webshop te lezen en mooi om te zien dat je het belangrijk vindt om het op een (milieu) bewuste manier aan te pakken. Er is al zo veel rommel in de wereld.

 Rianne -  30-08-2020

Wat een mooie combinatie en zo zie maar wat het verhaal achter de webshop is. Niets gaat vanzelf. Mooi dat je je dromen kan volgen!

Over Little Queenie

Little Queenie is een webshop met hippe kleding voor meisjes van 0 tot 8 jaar (sommige kleding tot 14 jaar). Daarnaast kun je terecht voor decoratie en kwalitatief goed speelgoed (voornamelijk houten speelgoed) van topmerken als Jabadabado, Small Foot & Tender Leaf Toys.

Bedrijfsgegevens

Little Queenie

Waltastate 6
8926 MV Leeuwarden

BTW: NL001392349B71
Kvk: 66174899
E-mail: info@littlequeenie.nl
Whatsapp: 06-21142495

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.