Home » Blog » Winkeltje Spelen

Winkeltje Spelen

Gepubliceerd op 6 maart 2020 om 16:43

Little Queenie wordt uitgebreid met nog meer speelgoed. Niet alleen voor meisjes, maar ook voor jongens. De komende tijd zullen er verschillende artikelen toegevoegd worden aan de webshop. Net toegevoegd: dit leuke houten verkoopkraampje/winkeltje van Small Foot.

 

De boodschappen, kistjes en mandje zitten er niet standaard bij, deze kunnen los besteld worden (wordt aan gewerkt), maar dat is niet per se nodig.

 

Kinderen hebben vaak zelf genoeg fantasie en kunnen het winkeltje vullen met hun eigen speelgoed, boeken en eventueel echte boodschappen. En misschien hebben de ouders nog de leuke mini producten van Albert Heijn :)

 

De meeste kinderen houden van rollenspellen en dit is ook heel leerzaam! Dit winkeltje is geschikt vanaf 3 jaar en zorgt dan nog heel wat jaren voor plezier. Voor jou als ouder ook leuk om mee te spelen, door boodschappen te doen bij je kind. Je kind kan leren hoeveel geld hij/zij moet teruggeven en het is een leuke manier om tijd door te brengen met je kind.

 

Naast dit winkeltje in de mooie, natuurlijke uitstraling, zullen de accessoires nog toegevoegd worden aan het assortiment.

 

Maar ook keukentjes en alle accessoires die er bij horen. Op sommige artikelen zit een levertijd van ongeveer een week, omdat dit wordt verzonden door de leverancier. Dit wordt bij het betreffende product vermeld.

 

Het speelgoed van Small Foot is van hoge kwaliteit en persoonlijk vind ik houten speelgoed ook gewoon heel mooi!

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Sander
4 maanden geleden

Wat tof! Ik ben ook dol op houten speelgoed. Dit is een heel mooi winkeltje. Hier kunnen die kleintjes uren plezier mee hebben.

Little Queenie
4 maanden geleden

Ja leuk hè ! Bedankt :)