Weergave:


Bezig met laden...
Laad meer


 

Speelgoed voor peuters


Bij ons kun je shoppen voor leuk en leerzaam speelgoed voor peuters, kinderen van 2 tot 4 jaar. Er is wel een verschil tussen 2 en 3 jaar, let altijd op het leeftijdsadvies. Ook voor de peuterspeelzaal (speelleergroep) is dit speelgoed zeer geschikt.
 

Rollenspel met peuters


Peuters vinden rollenspellen vaak erg leuk en dit is ook heel leerzaam. Het is goed voor de hersenontwikkeling, als ze een andere rol aannemen (bijvoorbeeld dokter of verkoper), proberen ze te herinneren wat ze eerder hebben gezien bij deze personen. Ook de sociale vaardigheden worden goed ontwikkeld, door te luisteren naar de ander en te wachten tot hij/zij zelf aan de beurt is.

Voor jou als ouder is het natuurlijk leuk om mee te spelen, maar ook met broertjes en zusjes, vriendjes en vriendinnetjes.

 


Over Little Queenie

Little Queenie is een webshop met kwalitatief goed (houten) speelgoed van duurzame merken. Voornamelijk gericht op meisjes tot 8 jaar, maar veel speelgoed is neutraal en ook geschikt voor jongens. Ook kun je hier terecht voor decoratie en andere accessoires. Het assortiment is wisselend en groeit nog steeds. Kleding voor meisjes vind je in de kleding outlet!  Webwinkel Keurmerk

Bedrijfsgegevens

Little Queenie

Waltastate 6
8926 MV Leeuwarden

BTW: NL001392349B71
Kvk: 66174899
E-mail: info@littlequeenie.nl
Whatsapp: 06-21142495

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Trustpilot