Het gezicht achter Little Queenie

Mijn naam is Hilde en naast eigenaresse van Little Queenie ben ik mama van 2 prachtige dochters (2 en 5 jaar). 

Ik ben altijd op zoek naar mooie producten van goede kwaliteit en het liefst ook een beetje exclusief. Niet alleen voor mijn eigen kinderen, maar ook voor de webshop.

Een mooie kamer, goed speelgoed en leuke kleertjes. Het lijkt misschien materialistisch en het is natuurlijk niet het belangrijkste, maar toch zijn het producten die je nodig hebt voor je kind. 

Ik heb geprobeerd een mooi assortiment aan te bieden van goede en duurzame merken en dit wisselt regelmatig. Er komen steeds nieuwe producten bij, dus hou zeker de website of social media in de gaten.

Hopelijk kun je iets leuks vinden in de webshop, in ieder geval veel shop plezier!

Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem contact op en ik ga mijn best doen voor je.Als jij als klant tevreden bent, ben ik blij. Mocht er toch iets niet helemaal goed zijn, wordt het altijd opgelost. Jij als klant staat op nummer 1!

Wil je meer lezen? Bekijk de blog over het ontstaan van Little Queenie.

Over Little Queenie

Little Queenie is een webshop met kwalitatief goed (houten) speelgoed van duurzame merken. Voornamelijk gericht op meisjes tot 8 jaar, maar veel speelgoed is neutraal en ook geschikt voor jongens. Ook kun je hier terecht voor decoratie en andere accessoires. Het assortiment is wisselend en groeit nog steeds. Kleding voor meisjes vind je in de kleding outlet!  Webwinkel Keurmerk

Bedrijfsgegevens

Little Queenie

Waltastate 6
8926 MV Leeuwarden

BTW: NL001392349B71
Kvk: 66174899
E-mail: info@littlequeenie.nl
Whatsapp: 06-21142495

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Trustpilot