Weergave:


Bezig met laden...

 Nog voordat je baby er is, moet het kamertje al klaar zijn. De voorpret kan beginnen! Als je het geslacht weet van je baby, kun je de kamer daar perfect naar inrichten. Maar als je het niet weet, kun je kiezen voor neutrale kleuren. Veel artikelen in ons assortiment kunnen zowel voor meisjes als voor jongens. Het is erg fijn voor je baby als het kamertje niet 'te druk' is ingericht. Hoe de babykamer er uit ziet, heeft veel invloed op het slaapgedrag van je baby. Hou ook rekening met de kleuren op de muur. De basis is natuurlijk het belangrijkste: een ledikantje, commode en kledingkast/kledingrek. Misschien een sfeervol vloerkleedje. een mooie wandlamp of nachtlampje en een lijstje aan de muur. That's it. Laat je baby niet te veel afleiden door het kamertje vol te zetten/hangen met allemaal tierelantijntjes. Ook voor de veiligheid is het beter als er niet te veel spullen staan. 

Zodra je baby uit het ledikantje kan klimmen is het tijd voor een nieuw bed. Dan is het ook heel belangrijk om de kamer dreumes/peuterproof te maken. Voor deze leeftijd geldt ook: hoe minder spullen, hoe beter. Zorg ervoor dat meubels aan de muur worden gemonteerd, zodat ze niet op je kindje kunnen vallen! Ook krukjes, stoeltjes en tafeltjes zijn op deze leeftijd nog niet geschikt. Ze gaan hier op klimmen en kunnen dan makkelijk weer bij dingen die aan de muur hangen, of ze klimmen zo op de commode. Zorg voor sluitingen op de kasten, om te voorkomen dat de hele inhoud over de hele vloer verspreid wordt. Als er allemaal speelgoed op de vloer staat, is dat ook niet bevorderlijk voor de nachtrust.

Zo rond de leeftijd van 4 jaar halen de meeste kindjes deze streken niet meer uit en kun je de kamer iets gezelliger inrichten.
 


Over Little Queenie

Little Queenie is een webshop met kwalitatief goed (houten) speelgoed van duurzame merken. Voornamelijk gericht op meisjes tot 8 jaar, maar veel speelgoed is neutraal en ook geschikt voor jongens. Ook kun je hier terecht voor decoratie en andere accessoires. Het assortiment is wisselend en groeit nog steeds. Kleding voor meisjes vind je in de kleding outlet!  Webwinkel Keurmerk

Bedrijfsgegevens

Little Queenie

Waltastate 6
8926 MV Leeuwarden

BTW: NL001392349B71
Kvk: 66174899
E-mail: info@littlequeenie.nl
Whatsapp: 06-21142495

Alle bedragen zijn inclusief BTW - Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Trustpilot